Logo Utrecht University

CO.LABORATIONS | Partnerships in Media and Culture

Agenda

12 March 2019
10:00 - 13:00
MCW Grote Zaal, Muntstraat 2a, Utrecht

Expertmeeting: Mediawijsheid voor migranten en interculturele dialoog

Expertmeeting: Mediawijsheid voor migranten en interculturele dialoog

Datum: 12 Maart 2019
Tijdstip: 10.00-13.00
Locatie: Universiteit Utrecht, Grote Zaal (MCW Lab).
Organisatie: Sanne Sprenger, Koen Leurs, Ena Omerović, Hemmo Bruinenberg

Doelen
Deze expertmeeting heeft als doel partners uit de wetenschap, het onderwijs, en maatschappelijk veld en beleid bij elkaar te brengen, om een inventarisatie van kansen en uitdagingen voor mediawijsheid voor migranten en interculturele dialoog te maken. Tijdens de expertmeeting streven wij ernaar om zowel oog te krijgen voor een mediawijsheid aanpak die gericht is op nieuwkomers in Nederland, maar ook richten wij ons op het versterken van mediawijsheid voor interculturele dialoog met als doelgroep de bestaande gemeenschap van Nederlandse leerlingen.