Logo Utrecht University

CO.LABORATIONS | Partnerships in Media and Culture

Agenda

6 - 9 November 2018
Binnenstad Utrecht, verschillende locaties

UU Escape Room MasterMind

Voor wie durft: geef je op voor de UU Escape Room MasterMind!

Van 5 t/m 9 november staat De Escape Room MasterMind staat in de binnenstad!  Een escape room speciaal ontwikkeld als teamuitje voor UU-docenten. Vanuit MCW zijn Sjors Martens, Sigrid Merx en René de Glas nauw betrokken geweest bij de conceptuele en praktische ontwikkeling van MasterMind. De Escape Room is het bijzondere eindproduct van het USO-project Escape the Chasm. Het doel van dit project is om docenten op een speelse en interactieve wijze kennis laten maken met nieuwe technologische onderwijstoepassingen

In MasterMind leren UU-docenten elkaar én verschillende onderwijstoepassingen op een hele andere manier kennen. De missie moet binnen 60 minuten volbracht worden om de kamer succesvol te verlaten. Een groep van 4-6 deelnemers gaat de uitdaging aan om de missie binnen de tijd te volbrengen. Na het spelen volgt een debriefing waarin de onderwijstools uit de escape room uitgelicht worden en wordt er gekeken naar de toepassing van deze tools in je eigen onderwijs.

 

Voor meer informatie of je aanmelden, ga naar https://mastermind.uu.nl.

Op 30 november staat MasterMind ook op het Herfstfestival 2018 van het Teaching & Learning Lab